Logo

Vraag een horeca ondernemer wat zijn ambitie is en hij zal zijn vijf ultieme bedrijfsdoelen noemen.
Zoals meer rendement, efficiënt werken, minder waste, constante kwaliteit en voedselveilige producten.
Koks voor koks is de ambachtelijke mise en place keuken die ondernemers helpt om deze doelen te realiseren.

Wat we doen

en wat heb jij er aan?

Vanuit onze professionele mise en place keuken maken we op receptuur verschillende producten. Dat varieert van marinades tot sauzen. Deze kunnen de koks gebruiken als basis. Daarnaast hebben we kant-en-klare producten in ons assortiment zoals soepen en stoofschotels die je zo kunt serveren. Uiteraard kan de kok er zijn eigen draai aan geven door de presentatie op het bord of het toevoegen van garnituren of extra smaakmakers. Koks voor Koks BV zorgt voor de mise en place, de kok voor de finishing touch. Bekijk onze bedrijfspromo!

Hoe we je helpen

en de voordelen

Door onze producten in te kopen, bespaar je op arbeidskosten. Jouw kok hoeft geen uren in de keuken te staan om een soep te trekken of te mise en placen. Hij kan kort voor de spits aantreden en aan de slag om zijn creativiteit los te laten op de presentatie van het gerecht.

Nog een voordeel: we leveren constante kwaliteit, werken hygiënisch en voedselveilig. Bij al onze producten staan de allergenen keurig vermeld zodat jouw koks weten wat erin zit.
Last but not least: je hebt minder waste in je keuken. Doordat je een compleet basisproduct krijgt, heb je minder afval en koop je efficiënter in. Bovendien scheelt het opslagruimte in je koeling of vriezer.

Organisatie van A to Z

inclusief betere bedrijfsresultaten

Wil je nog meer rendement? Dat kan. Marco en Martien van Koks voor Koks BV hebben nog een ander bedrijf: de Keukenmanager. Daarmee helpen ze je om je keukenkosten nog meer onder controle te krijgen zodat jij als ondernemer meer rendement behaalt. Denk daarbij aan advies over inkoop, prijsbepaling, marges, samenstellen van de kaart, routing en personeelsplanning.
We organiseren en reorganiseren jouw professionele keuken, van A tot Z om tot een beter bedrijfsresultaat te komen.