Logo

M&M

Martien Bakker & Marco Horsten

Horecatijgers in hart en nieren

Koks voor Koks is de ambachtelijke mise en place keuken van twee door de wol geverfde chefs: Martien Bakker en Marco Horsten. Ze spreken de taal van koks en weten heel goed dat je als ondernemer geld wilt verdienen.
Meedenken met de horecamanager is de tweede natuur van Martien en Marco. Ze hebben hun sporen verdiend op het gebied van koken en keukenmanagement. Deze kennis zetten ze in voor individuele eigenaren van horecazaken maar ook voor horecaformules als Debuut.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het keukenteam

samen sterk

Koks voor Koks heeft een brede range producten in huis. Van sauzen tot soepen en van marinades tot aardappelproducten. Een keukenteam onder leiding van chef-kok Casper Bosman bereidt deze producten. Stuk voor stuk zijn deze producten ambachtelijk bereid en van constante kwaliteit. Bovendien zijn onze producten voedselveilig en voorzien van allergeneninformatie.

Wortelkoriander

Meer weten over ons team?

Meer weten over Koks voor Koks en onze ambachtelijke producten?

MAAK EEN AFSPRAAK